Om oss

Norwegian Group AS (NOG) ble etablert tilbake i 2002, da gjennom det som tidligere het Johansen Stillas og industriservice. Kjernevirksomhet har fra den spede begynnelse vært arbeid i høyden ved hjelp av stillas og tilkomstteknikk.

I 2020 ble det gjennomført en stor omorganisering i Norwegian Groups selskapsstruktur. Konsernet består i dag av fire driftsselskaper, NOG Access (tidligere Norwegian Group), AAK Energy, NOG People og NOG Trading. Fra rundt 10 medarbeidere i starten har gruppen vokst til 300 medarbeidere.

Norwegian Group har høyt fokus på sikkerhet, kvalitet og miljø.

NOG Access

Spesialister i høyden

Hovedtyngden av våre oppdrag både nasjonalt og internasjonalt blir styrt fra selskapets hovedkontor i Volda på Sunnmøre, samt våre lokasjoner; Solavågen, Valldal, Kristiansand, Riga og Spania. Våre stillastjenester blir driftet fra og har sine kontorer i Solavågen (Eidsnes) rett utenfor Ålesund.

NOG Access har spesialisert seg på stillas-, tilkomst- og multidisipline tjenester, der det grunnleggende elementet er arbeid i høyden. Ofte kombineres våre prosjekter med mekaniske-, rigge-, sveise- og ISO tjenester, samt et bredt spekter innen inspeksjon.

 


NOG People

Spesialister på Rekruttering & Bemanning

Høsten 2020 kom det siste tilskuddet innen Norwegian Group; NOG People, vårt bemanningsselskap leverer høyt kvalifisert personell til olje- og gassprosjekter i Norge og utlandet. Vi har spesialisert oss på levering av ingeniører, ledende personell og operatører innenfor vedlikehold som ISO og sorte fag.

Ved å forstå at våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, har vi gjennom god kommunikasjon mulighet til å finne den rette kompetansen til rett tid, og kan tilby fleksible og effektive løsninger til våre kunder.

 


NOG Trading

NOG Trading ble etablert i 2018. Firmaet er en utstyrsleverandør som i hovedsak server selskapene i konsernet, og andre kunder med alt innen rigging, mekanisk, stillas og tilkomstteknikk.